Menyval

Tävling

Tävlingar med anledning av Covid -19

Styrelsen har fattat beslut enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SGF att ställa in samtliga tävlingar och seriespel tom 30 juni. Vi håller er informerade så snart det blir förändringar.

/Tävlingskommittén

Klass KM

Idag har klass km avgjorts. Det var en lång och underbar dag, med sol och vind. Banan har i det soliga vädret blivit lite torr, men greenområdena är riktigt fina och greenerna rullade riktigt bra idag.

Ett stort tack till alla som hjälpte till att administrera tävlingen, och även till banpersonalen som sett till att banan håller ett bra skick.

Sist men absolut inte minst ett stort grattis till alla vinnare. Jämnaste klassen var H40, där man behövde spela 4 särspelshål för att avgöra.

Alla resutat finns som vanligt på Golf.se

Irish greensome

Det blev en underbar solig dag, och en grön och fin bana att spela på. 42 lag deltog och vinnande laget blev Leif och Monica Nilsson på 62,6 slag. Ett stort grattis till bra spel. Riktar även ett stort tack till tävlingsledningen och banarbetare för en bra tävling och en fin bana. Hela resultatlistan finns på Golf.se

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Bli medlem i Västerviks Golfklubb

Vi välkomnar nya medlemmar till vår klubb. Läs mer om våra medlemsformer och avgifter.

Följ våra tävlingsgolfare

Följ våra juniorer och elitspelare

Vi har flera duktiga spelare som är ute på olika tourer. Läs mer om våra tävlingsgolfare...

Företagsgolf / Bli sponsor

Bli partner / Företagsgolf

Business through golf - Dra nytta av golfen i ditt företag!. Läs mer här.